Városlista
2024. szeptember 28, szombat - Vencel

Hírek

2016. November 08. 10:52, kedd | Helyi
Forrás: Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Izzó gerenda és kigyulladt mosógép miatt vonultak a dombóvári tűzoltók a hétvégén

Izzó gerenda és kigyulladt mosógép miatt vonultak a dombóvári tűzoltók a hétvégén

Egy kéménybe épített gerenda izzott Tamásiban a Deák Ferenc utcában péntek este és egy elöltöltős automata mosógép belső része gyulladt ki Vásárosdombón.

Egy kéménybe épített gerenda izzott Tamásiban a Deák Ferenc utcában péntek este. A tüzet a tamási önkormányzati és a dombóvári hivatásos tűzoltók fékezték meg egy sugárral, puttonyfecskendővel és kézi szerszámokkal. A ház villamos hálózatta nem sérült, a másik helyiséget tudják fűteni a ház lakói, így nem kellett elköltözniük. A kéményseprő megtiltotta a kémény használatát.

Egy elöltöltős automata mosógép belső része gyulladt ki a használat során szombat délben egy Vásárosdombói családi ház fürdőszobájában. A dombóvári hivatásos tűzoltók kiérkezésekor lánggal égést már nem tapasztaltak, a mosógépet kivitték a fürdőből, majd átszellőztették a házat.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 27. 14:12, péntek | Helyi

Parkoló autóra esett egy hatalmas faág Dombóváron

Személyautónak és áruház épületének támaszkodott egy fa 12 méteres letört ága csütörtök délben Dombóváron, egy Hunyadi téri áruház parkolójának bejáratánál.

2024. Szeptember 27. 08:40, péntek | Helyi

Tieger Endréék a Családi körben a Nemzeti Vágta előtt

2024. október 4-6. között rendezik a Nemzeti Vágtát, amelynek fogatversenyét ötször nyerte meg korábban Tieger Endre a Sütvényi Ménes színeiben.

2024. Szeptember 26. 09:04, csütörtök | Helyi

4 arany- és 2 bronzérmet nyert a Dombóvári Karatesuli csapata

Huszonhat egyesület 200 indulója lépett tatamira a X. Szerencs Kupán, ahol erdélyi résztvevők mellett szerepelt négy fővel a Dombóvári Karatesuli csapata.

2024. Szeptember 25. 08:55, szerda | Helyi

50 éves érettségi találkozó a dombóvári gimnáziumban

2024. szeptember 21-én tartották 50. éves érettségi találkozójukat az 1974. május 11-én elballagott IV. D. osztály tanulói az akkori Gőgös Ignác (ma: Illyés Gyula) Gimnáziumban.