Városlista
2024. szeptember 16, hétfő - Edit

Hírek

2017. Május 23. 18:17, kedd | Külföld
Forrás: mti

Lemondta liverpooli koncertjét a Take That a manchesteri robbantás miatt

Lemondta liverpooli koncertjét a Take That a manchesteri robbantás miatt

Lemondta kedd estére tervezett liverpooli koncertjét a Take That a hétfő esti manchesteri robbantás áldozatai iránti tiszteletből.

Az Ariana Grande amerikai popénekes hétfő esti fellépése után elkövetett terrortámadásban 22-en meghaltak és 59-en megsebesültek a Manchester Arénában.

A Take That, mely az elmúlt héten ugyanezen a helyszínen adott koncertet, az áldozatok és családjuk iránti tiszteletből mondta le a fellépést. "Gondolataink és imáink veletek vannak" - olvasható a zenekar közleményében.

A Gary Barlow, Mark Owen és Howard Donald alkotta zenekarnak a hét további részében három fellépése lenne a manchesteri arénában, egyelőre nem közölték, megtartják-e azokat a koncerteket - írta a BBC hírportálja.

A hétfői tragédia miatt Nagy-Britannia több helyszínén felülvizsgálják a biztonsági intézkedéseket. A londoni O2 aréna, ahol a tervek szerint csütörtökön és pénteken is fellép Ariana Grande, közölte: fokozták a biztonsági ellenőrzéseket. Arról nincsen információ, az énekesnő folytatja-e európai turnéját.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 15. 09:00, vasárnap | Külföld

Romániában öt ember meghalt, több százat evakuálni kellett a heves esőzések és áradások miatt

Romániában öt ember meghalt, több százat evakuálni kellett a szombatra virradóra bekövetkezett heves esőzések és áradások miatt. A legtöbb kárt Galac megyéből jelentették.

2024. Szeptember 14. 08:44, szombat | Külföld

A nyugati fegyverek oroszországi bevetése is témája Joe Biden és Keir Starmer washingtoni tárgyalásainak

Az Ukrajna rendelkezésére bocsátott nyugati fegyverek oroszországi bevetése is témája Joe Biden és Keir Starmer washingtoni tárgyalásainak

2024. Szeptember 13. 06:00, péntek | Külföld

Az ukrán elnök elutasította a kínai-brazil béketervet

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök destruktívnak nevezte és elutasította a kínai-brazil béketervet, mivel szerinte az nem több egy politikai nyilatkozatnál, amelyet ráadásul nem egyeztettek Ukrajnával.

2024. Szeptember 12. 19:48, csütörtök | Külföld

Putyin: a nyugati nagy hatótávolságú precíziós fegyverek bevetése a NATO közvetlen részvételét jelentené a háborúban

nyugati nagy hatótávolságú precíziós fegyverek Oroszország elleni bevetése a NATO-országok közvetlen részvételét jelentené az ukrajnai harci cselekményekben