Városlista
2024. október 19, szombat - Nándor

Hírek

2011. December 29. 14:39, csütörtök | Belföld
Forrás: OrientPress Hírügynökség

Szócska: 27 milliárd forintos támogatást kap az egészségügy

Szócska: 27 milliárd forintos támogatást kap az egészségügy

Az év végéig összesen 27 milliárd forintos konszolidációs támogatásban részesülnek az állami egészségügyi intézmények, hogy csökkenthessék lejárt szállítói tartozásaikat.

Jelentette be Szócska Miklós egészségügyi államtitkár. Hozzátette: az intézkedés hozzájárul a munkahelyek megtartásához, a bérek rendezéséhez.

Szócska Miklós kitért arra is: az egészségügyi ágazat és az intézmények bíznak abban, hogy a letétbe helyezett felmondóleveleket nem érvényesítik, de minden eshetőségre felkészülnek - tudatta az InfoRádió.

A sajtótájékoztatón megjelent a Magyar Rezidens Szövetség néhány vezetője, köztük Papp Magor, a szövetség elnöke. Szócska Miklós a tájékoztató után tanácskozásra behívta be őket.

OrientPress Hírügynökség

Ezek érdekelhetnek még

2024. Október 19. 08:45, szombat | Belföld

Szallas.hu: tömegek indulnak útnak az őszi szünetben

Az október 26. és november 3. közötti őszi szünet időpontjai iránt élénk érdeklődés mutatkozik a Szallas.hu-n foglaló belföldi utazók körében: 9 százalékkal nőtt az előfoglalások száma a tavalyi őszi szünethez képest

2024. Október 19. 08:39, szombat | Belföld

Orbán Viktor: Zelenszkij győzelmi tervével nem lehet nyerni, ezzel csak veszíteni lehet

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök győzelmi tervével nem lehet nyerni, ezzel csak veszíteni lehet, ezért mi ebben nem veszünk részt - közölte Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.

2024. Október 19. 08:35, szombat | Belföld

2010 óta 17 ezer új óvodai férőhely létesült

2010 óta 17 ezer új óvodai férőhelyet hoztunk létre, az elmúlt tanévben már meghaladta a 387 ezret az óvodai férőhelyek száma

2024. Október 18. 18:09, péntek | Belföld

Dóka Attila koncert lesz Budapesten!

Ahogy az év vége közeledik, Budapest zenei életében egy különleges esemény körvonalazódik: november 29-én, pénteken 19:00 órakor Dóka Attila dalszerző, gitáros, énekese, ingyenes zenekaros koncertet ad az Újpesti Kulturális Központban.