Városlista
2024. június 29, szombat - Péter, Pál

Hírek

2024. Június 10. 13:27, hétfő | Helyi

Vihar- és csőtörés kár felszámolásához hívták a dombóvári tűzoltókat hétvégén

Vihar- és csőtörés kár felszámolásához hívták a dombóvári tűzoltókat hétvégén

Gyalogos forgalmat veszélyeztetett egy kerítésre dőlt fa vasárnap reggel Dombóváron, az Erzsébet utcában. Motoros láncfűrész segítségével szabadították fel a járdát a dombóvári hivatásos tűzoltók.

Többségében az időjárás okozta viharkárok felszámolásához, kidőlt fákhoz vonultak a beavatkozó tűzoltóegységek.

Villanyvezetékre és útra estek egy fa letört ágai vasárnap éjszaka Dombóváron, az Ady Endre és Teleki utca kereszteződésénél. A műszaki mentéshez a dombóvári hivatásos tűzoltók vonultak, akik motoros láncfűrész segítségével távolították el a letört ágakat.

Lakóházra és gépjárműre dőlt egy ingatlan udvarán álló fa vasárnap hajnalban Dombóváron, a Széchenyi utcában. A műszaki mentéshez a dombóvári hivatásos tűzoltók vonultak, akik motoros láncfűrész segítségével távolították el a kidőlt fát.

Csőtörés miatt egy méter magasságig vízzel telítődött egy családi ház 25 négyzetméteres szuterénje vasárnap délután Dombóváron, a VIII. utcában. A műszaki mentéshez a dombóvári hivatásos tűzoltókat riasztották, akik elektromos szivattyú segítségével távolították el a vizet.

Fotó: Dombóvári Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 28. 16:22, péntek | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Június 25. 17:22, kedd | Helyi

Folytatódnak a régészeti ásatások a dombóvári Gólyavárnál

A tervek szerint 2024. nyarán a HUN-REN BTK Régészeti Intézetének a szervezésében folytatódnak a régészeti ásatások a dombóvári Gólyavárnál.

2024. Június 24. 08:42, hétfő | Helyi

XXI. Dombóvári Asztalitenisz Kupa

Amatőr, megyei és NB-s kategóriában mérték össze tudásukat a versenyzők a XXI. Dombóvári Asztalitenisz Kupán a Szuhay Sportcentrumban.

2024. Június 21. 08:41, péntek | Helyi

Három DOVASE versenyző állhatott dobogóra Szekszárdon

Szekszárdon rendezték meg a Centrum Régió 2. fordulóját az U14-es és U16-os korosztálynak.